Cliënt

Wie helpen wij?

Jongvolwassenen (18-27 jaar)

Als jongvolwassene wil je kunnen meedoen. Ook al heb je een (licht) verstandelijke en/of psychische beperking. Niet alles gaat vanzelf, maar met een beetje hulp kan het vaak wel. Wij helpen je bij je gewone leven, bij het zien wat je wel kan en hoe je nog meer kan leren en ontwikkelen.

Care 2 Get There helpt bij het invullen van je dagen door te kijken naar activiteiten voor beweging, ontwikkeling en leren (educatie). Wij helpen je om echt mee te doen in de samenleving. Onze begeleiders helpen je om vrienden te maken en andere mensen te leren kennen.

Wij vinden het belangrijk dat jij wat te doen hebt en dat je zelf weet wat je kunt gaan doen op een dag. Jij moet je welkom en veilig voelen bij wat je doet. Daarbij letten we vooral op wat je wel kan, wat je leuk vindt, of je wil werken en wat jij graag wilt leren. Samen met jou en jouw familie en/of vrienden maken we een plan hoe we dat samen zo goed mogelijk kunnen doen.

Volwassen en ouderen (27-80 jaar)

Iedereen wil graag op zichzelf blijven wonen en zoveel mogelijk zelf doen. Wij kunnen je daarbij op verschillende manieren helpen. Wij zorgen ervoor dat het zo goed mogelijk past bij waar jij hulp bij nodig hebt. Dit kunnen activiteiten zijn om je dag in te vullen of hulp bij dingen die je verder wil leren of waar je beter in wil worden. We kijken altijd naar wat jij kan en maken daar samen met jou een plan voor.

Waar kunnen wij jou bij helpen?

Wij kunnen jou op verschillende manieren helpen:

Dagbesteding: het doen van leuke en zinvolle dingen op een dag. Vervoer kunnen wij regelen als dat nodig is.
Ambulante begeleiding: we kijken welke hulp jij nodig hebt en maken daar samen een plan voor.
Modulair Pakket Thuis: je ontvangt bepaalde onderdelen van zorg thuis via ons.
Volledig Pakket Thuis: je ontvangt alle zorg bij jou thuis.
Woonbegeleiding: hierbij krijg je hulp bij zelfstandig wonen.
Ondersteuning in financiën: hierbij krijg je hulp om goed met je geld om te gaan.
Huishoudelijke ondersteuning: hierbij krijg je hulp bij het onderhouden van je huis, bijvoorbeeld bij het schoonmaken.
Zelfzorg en gezondheid: hierbij krijg je bijvoorbeeld hulp om er goed verzorgd uit te zien of bij het tijdig maken van een afspraak met je arts.
Onze website maakt gebruik van cookies. De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen om de site goed te laten draaien en te verbeteren.
close-image