Werken & Leren

Werken en Leren

Bij Care 2 Get There werken wij met professionals, professionals in opleiding en vrijwilligers die graag willen bijdragen aan het leveren van zorg vanuit de behoefte van de cliënt. In onze aanpak staat maatwerk en een individuele aanpak voorop, de cliënt staat dus centraal. C2GT is een organisatie in ontwikkeling. Binnen onze jonge, ambitieuze organisatie is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en er zijn opleidingsmogelijkheden. Spreekt dit je aan, kijk dan vooral of er plaats is voor jou bij onze werk- of leerplekken.

Als je solliciteert ontvang je altijd binnen één week per e-mail of telefonisch een reactie van ons. Het kan voorkomen dat onze e-mail terecht komt in jouw map ‘ongewenste e-mail’. Hou deze map dus in de gaten. Wil je meer informatie of heb je andere vragen, dan kun je contact opnemen met de afdeling HR via 010- 842 41 31.

Werken bij Care 2 Get There

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven professionals die ons team komen versterken. Spreekt onze aanpak jou aan en denk jij hieraan een bijdrage te kunnen leveren? Kijk dan vooral hier bij onze vacatures.

VACATURE:

Zorgcoördinator

(32-36 uur)

Wij zijn op zoek naar een zorgcoördinator. De belangrijkste verantwoordelijkheid van de zorgcoördinator is te zorgen voor de continuïteit van zorg aan de cliënt.

VACATURE:

Forensisch begeleider

(24-32 uur)

Vanwege het groeiende cliëntenbestand van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar een begeleider Forensische Zorg.

VACATURE:

Ambulant begeleider

(24-32 uur)

Wij zijn op zoek naar een begeleider. De begeleider organiseert binnen Care 2 Get There activiteiten voor individuen of groepen cliënten, met als doel resocialisatie en een zo zelfstandig mogelijke deelname aan de maatschappij.

VACATURE:

Huishoudelijke hulp

(8-24uur)

De organisatie Care 2 Get There is per direct op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde huishoudelijke hulp.

Leren bij Care 2 Get There

Ben jij op zoek naar een stage of BBL-plek? C2GT biedt verschillende leerplekken aan zowel hbo- als mbo-studenten. Bij ons kun je werkervaring opdoen binnen verschillende (zorg)beroepen op het gebied van bijvoorbeeld MMZ, SPW, SPH, MWD, Toegepaste Psychologie en Zorg & Welzijn. Daarnaast bieden wij ook leerplekken aan voor studenten van de volgende opleidingen: Leerling-Kok, Human Resource Management, Administratie/ secretarieel en Marketing & Communicatie.

Care 2 Get There (C2GT) is een erkend werk- en leerbedrijf. Het leveren van kwaliteit staat bij ons voorop. Het bewijs hiervan is onze NEN-EN 15224: certificering. Met dit certificaat laten wij zien dat wij binnen C2GT werken met protocollen en procedures.

Vrijwilligerswerk bij Care 2 Get There

Wil jij graag als vrijwilliger aan de slag binnen een maatschappelijke omgeving? Dan horen wij graag van je. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 010- 842 41 31.

Contactgegevens HR

E-mail via: solliciteren@c2gt.nl 

Telefonisch: 010-845 70 12

Openingstijden: 09:00 – 17:00

Heb je een vraag?

Onze website maakt gebruik van cookies. De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen om de site goed te laten draaien en te verbeteren.
close-image