VACATURE: Forensisch begeleider (24-32 uur)

VACATURE: Forensisch begeleider (24-32 uur)

Bij Stichting Care 2 Get There (C2GT) zijn we gespecialiseerd in het bieden en leveren van zorg en ondersteuning binnen de Wlz (Wet Langdurige Zorg), WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning). Wij zijn voornamelijk actief binnen de Gehandicapten Zorg (GZ) . Wij richten ons op de doelgroep jongvolwassenen van 18 t/m 27 jaar en volwassen vanaf 27 jaar met een (licht) verstandelijke en/of psychische beperking.

Care 2 Get There levert per 1 januari 2018 Forensische Zorg op gebied van verblijfszorg (wonen), ambulante begeleiding en (arbeid therapeutische) dagbesteding. Vanwege het groeiende cliëntenbestand van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar: *Forensisch begeleider (24-32 uur per week)

De begeleider organiseert binnen Care 2 Get There activiteiten voor individuen of groepen cliënten, met als doel resocialisatie en een zo zelfstandig mogelijke deelname aan de maatschappij;
De activiteiten zijn gericht op het bieden van dag structurering op een procesmatige wijze en kunnen betrekking hebben op werk. Zij kunnen ook educatief, arbeidstherapeutisch en/of recreatief van aard zijn;

Plaats in de organisatie:

De begeleider werkt onder de hiërarchische leiding van de Zorgcoördinator;
Kan richtlijnen krijgen van de behandelaar en of andere leden uit het multidisciplinair team.
De begeleider geeft eventueel functioneel leiding aan vrijwilligers en/of stagiaires zorg en welzijn.

Doel van de functie: Het (extramuraal) begeleiden van cliënten volgens afspraken vastgelegd in het begeleidingsplan met als doel het bevorderen van de zelfredzaamheid en de participatie van de cliënt opdat deze zo lang mogelijk in de eigen leefomgeving kan blijven wonen.

Taakomschrijving voor de begeleiding van cliënten op de dagbesteding:

Activiteitenplan ontwikkelen, uitvoeren, en organiseren;
Activiteitenplan opstellen na aanwijzingen van de zorgcoördinator ten behoeve van het individueel zorgplan van cliënt;
Toetsen en evalueren van het activiteitenplan;
Inventariseren en ordenen van signalen en behoefte van cliënten;
Afstemmen van de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden met collega's;

Taakomschrijving voor de ambulante begeleiding van cliënten:

Je draagt zorg voor het opstellen, onderhouden en evalueren van het zorgplan/BOE-plan in overleg met de cliënt; (met ondersteuning vanuit het multidisciplinair team)
Je signaleert en rapporteert (vanuit je eigen deskundigheid) aandachtspunten, complexe en/of risicovolle situaties en stemt dit af binnen het zorgteam.
Begeleidt de cliënt volgens het zorgplan en richt zich daarbij op het vergroten van de handelingsbekwaamheid van de cliënt op diverse levensgebieden zoals: huisvesting, gezin, beheer financiën, dagbesteding en arbeid, sociale contacten en het omgaan met de psychiatrische problematiek;
Je bent verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteit en continuïteit van de zorg;
Gaat zo nodig met de cliënt mee naar externe instanties en/of bemiddelt voor de cliënt.

Functie -eisen:

Je hebt een afgeronde relevante hbo-opleiding bv Social Work, MWD, SPH, SPW
Minimaal 3 jaar werkervaring binnen het forensisch kader/GGZ, bij voorkeur werkzaam geweest in een PI.
Als persoon ben je daadkrachtig, communicatie- en organisatievaardig, zelfstandig, creatief, klantgericht, proactief en zeer betrouwbaar;
Je kunt goed samenwerken, denkt in kansen en mogelijkheden en je hebt humor;
Daarnaast heb je een goed gevoel voor interne verhoudingen, schakel je snel tussen verschillende taken en kun je goed omgaan met verschillende persoonlijkheden;
In het bezit van rijbewijs B.

Arbeidsvoorwaarden:Soort dienstverband: deeltijd (24-32 uur per week) Inschaling functie volgens de cao- GGZ op basis van opleiding en werkervaring.

Vergewisplicht middels verklaring omtrent goed gedrag (VOG) en navraag bij de inspectie voor Gezondheidszorg is onderdeel van onze werving&selectieprocedure.

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd, Bepaalde Tijd

Soort dienstverband: Voltijd

Salaris: €1958,00 tot €2793 /maand

Solliciteer Direct!

Begeleider Forensische Zorg (24-32 uur)

Onze website maakt gebruik van cookies. De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen om de site goed te laten draaien en te verbeteren.
close-image