VACATURE: Huishoudelijke Hulp (36 uur)

Huishoudelijke Hulp

De organisatie Care 2 Get There is per direct op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde huishoudelijke Hulp! Lijkt het jou leuk om in een dynamische zorginstelling te werken? Lees dan nu verder!

Over de organisatie

Care 2 Get There (C2GT) biedt gespecialiseerde zorg en ondersteuning aan volwassenen met een (licht)verstandelijke, psychische, sociale en/of cognitieve beperking. Wij bieden individuele begeleiding, woonbegeleiding en gespecialiseerde dagbesteding met ruimte voor ontspanning, creativiteit en beweging. Onze visie is het samenbrengen van diverse gebieden binnen de zorg om onze doelgroep op een efficiënte en effectieve wijze te ondersteunen. Wij denken mee met de cliënt, bieden continuïteit en integrale ondersteuning, zijn toegankelijk en geven individuele aandacht.

De functie

Wij zijn per direct opzoek naar een Huishoudelijke Hulp. Als huishoudelijke Hulp draag je zorg voor een schoon en leefbaar huis. De gedeeltes van het huis en interieur die schoongemaakt zijn, zijn stofvrij en schoon. Je verzorgt bij onze cliënten verder bijvoorbeeld de was, het strijkwerk, de afwas en maakt de badkamer en het toilet schoon. Het is in deze functie erg belangrijk dat je veranderingen in de situatie van je cliënt opmerkt en hier actie op onderneemt. Bijvoorbeeld als je ziet dat jouw cliënt extra hulp of zorg nodig heeft geef je dit door aan onze zorgcoördinator.

Wat verwachten wij van je:

Afgeronde opleiding Zorg en Welzijn met minimaal niveau 2;
Werkervaring in de zorg en schoonmaakwerkzaamheden is een pré
Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
• Als persoon ben beschik je over uitstekende sociale vaardigheden, bent representatief, zelfstandig, klantgericht en proactief. Je kunt goed samenwerken, bent flexibel en assertief
In het bezit van rijbewijs B
Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is een vereiste

Wat bieden wij:

Een fijne werksfeer met gezellige collega's
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ
Een uitdagende en afwisselende functie voor minimaal 8 en maximaal 24 uur in de week, binnen een groeiend bedrijf met zelfstandigheid, gezellige collega’s en een informele werksfeer

Soort dienstverband: Deeltijd

Salaris: 1704,00 o.b.v. 36 uur per maand.

Solliciteer Direct!

Huishoudelijke Hulp (36 uur)

Onze website maakt gebruik van cookies. De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen om de site goed te laten draaien en te verbeteren.
close-image